Certuri celebre intre vedete

Vedetele de la Hollywood se inteleg bine, in general, macar pentru aparente. Iata cateva exemple in care masca a cazut si celebritatile si-au spus oful legat de colegii de breasla.

Madonna vs Lady Gaga

Cea mai cunoscuta cearta din ultimii ani s-a dat intre Regina Muzicii Pop si „Mama Monstru”. Critici pentru similitudinile cu Madonna au aparut inca din 2009, insa Madonna nu a facut niciun comentariu. Abia dupa lansarea piesei „Born This Way” in 2011, despre care mai toata lumea a spus ca seamana cu „Express Yourself”, hit-ul Madonnei din 1989, muziciana a comentat. Fiind intrebata ce parere are despre Lady Gaga si piesa ei, Madonna a folosit cuvantul „reductiv”, cuvant care a intrat acum in cultura pop. Cele doua s-au mai intepat intre timp in diferite interviuri, Gaga negand mereu orice asemanare cu Madonna, in ciuda dovezilor.

Nicki Minaj vs. Mariah Carey

Cearta dintre cele doua jurate „American Idol” a inceput in toamna anului 2012. Desi cele doua colaborarasera pentru o piesa inainte, au aparut stiri conform carora cele doua nu s-au inteles nici pe perioada auditiilor concurentilor, aparand si un clip in care cele doua se certau, Minaj fiind auzita tipand: „Le-am zis, la naiba, ca n-o s-o tolerez pe nenorocita de printesa de aici”. In 2013, spectatorii au putut vedea o cearta dintre cele doua din Charlotte, N.C., din care Minaj a iesit fugind din camera. Cele doua s-au intepat si certat si in timpul emisiunii, iar in timpul unui interviu Carey a declarat: „Sincer, am crezut ca vom fi trei jurati” si, desi nu a numit-o pe Minaj, a adaugat: „A fost ca si cum am mers la serviciu cu Satana, in fiecare zi.”

One Direction vs. The Wanted

Conflictul dintre cele doua formatii britanice a inceput cand Thomas Parker, membru The Wanted i-a trimis un tweet lui Louis Tomlinson de la One Direction:  „Pana si la concerte vorbiti de noi. Asa de suparat esti ca nu ai intrat in formatia asta?”, la care Tomlinson a raspuns: „Amice, amandoi stim ca nu mi-as pierde timpul mergand la auditii pentru formatia ta. Ma amuzi cu personalitatea asta de baiat rau.” Cearta s-a incheiat ceva mai tarziu, mai ales ca succesul formatiei The Wanted incepuse sa scada tot mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *