Cele mai bune cariere pentru introvertiti

Esti un introvertit in cautarea celei mai bune cariere, care sa se potriveasca si cu personalitatea ta? Simti ca economia iti ofera locuri de munca care arata bine pentru persoanele care pot lucra doar in echipa, care au calitati de lider, sunt bune in comunicare si asa mai departe? Atunci cu siguranta sunt si locuri de munca pentru persoanele introvertite, care sa le permita celor ca tine sa isi evidentieze calitatile, incat oricand pot opta pentru joburi ca si scriitor, profesor, sociolog, operator sondaje de opinie online sau contabil la o firma de contabilitate din Bucuresti.

Cariere de top pentru introvertiti

Personal, termenul de cariera de top inseamna ceva cu adevarat bun, iar cei care si-au ales o cariera vor ajunge cu siguranta in partea de sus a acesteia.

Contabil. Daca sunteti cel caruia nu ii place munca in echipa si se simte cu mult mai fericit facand o treaba de unul singur, atunci accentul pe concentrare si pe calcule poate fi o buna solutie. Locurile de munca precum cele in domeniul financiar-contabil, in contabilitate, ca si analisti financiari, pot fi cautari sigure pentru un astfel de loc de munca. In conformitate cu orientarile si cu procedurile prevazute este mai bine, pentru ca interactiunea cu ceilalti va fi limitata, iar treaba va merge cu mai multa atentie.

Tot in aceasta categorie, de contabilitate si de finante, intra si meseria de auditor intern, care presupune observarea lucrurilor interne ale unei companii, cu axare pe un subiect anume, ceea ce inseamna ca locul de munca in cercetare si dezvoltare se dovedeste un plus de valoare pentru voi.

Alaturi de meseria de contabil, intra si cel de consultant financiar, pentru ca implica analiza datelor, precum si a rezultatelor unei afaceri, incat atentia la detalii, la situatii si la cele mai importante atributii sunt premise importante intr-o astfel de meserie.

Contabilitatea, ingineria, domeniul sanatatii precum si cel al arhitecturii sunt meserii de mare valoare pentru cei care sunt introvertiti, astfel incat orice companie este sigura de candidatul sau cu cel mai mare potential. De altfel, o cariera vine cu nevoia de a indeplini anumite obligatii de  ordin social, economic sau profesional, in situatia in care potentialul este la limite standarde si corespunde cu ceea ce se cere pe piata muncii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *