Ce trebuie sa faci pentru a fi mai productiv

Cu totii suntem vinovati de o administrare proasta a timpului cand vine vorba despre toate, si am estima ca am avea nevoie de 27 de ore pe zi pentru a reusi sa ne indeplinim toate sarcinile. Asadar, nu este un lucru surprinzator ca toata lumea si-ar dori sa afle un secret cu ajutorul caruia sa-si imbunatateasca productivitatea.

Asculta timp de vreo doua minute muzica rock la volum maxim la ora 11:30 a.m. Atunci cand oboseala de dimineata apare, putina stimulare muzicala tare nu face decat sa ne invioreze si sa ne trezeasca, dar numai bine sa ne mentina treji si atenti pana la pranz. In mod asemanator, daca vei manca un fruct la 3 p.m. te poate ajuta sa combati oboseala de dupa masa, datorita nivelului de zahar din fructe.

Dormi pe alta parte a patului fata de care esti obisnuit in mod normal. A iesi putin din rutina obisnuita de zi cu zi iti poate da o perspectiva noua si proaspata asupra problemelor si sarcinilor pe care le ai de dus la bun sfarsot.

Stai timp de cinci minute pe Facebook, in pauza. A-ti petrece cinci minute din fiecare ora pe retelele de social media iti asigura o pauza distractiva si revigoranta. Iti permite sa te intorci mai apoi la sarcinile tale simtindu-te mai inviorat si mai concentrat.

Amesteca fonturile si culorile. Pana si micile schimbari  in scris legate de folosirea altor culori te poate ajuta sa iesi din rutina obisnuita. Oricum, evita culoarea rosu. Aceasta a fost legata de un nivel mare de stres si de niveluri ridicate de anxietate.

Incepe un plan de schimbari in luna iulie, in loc de luna ianuarie, cand toata lumea isi promite chestii pentru anul care vine. Cu serile intunecate, zilele reci si sfarsitul sarbatorilor de iarna, luna ianuarie nu este suficient de motivanta pentru puterea noastra de vointa.

Prin a-ti incepe un plan de schimbari in luna iulie, intr-o luna mai calda, mai insorita, ne folosim mai putina energie in combaterea depresiei cauzata de iarna, asadar vom putea fi mult mai seriosi cand vine vorba despre a face mari schimbari de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *