Ce spun trasaturile despre starea ta de sanatate

Ceea ce exteriorul arata este primul semn ca in organismul tau se petrece ceva ce schimba ritmul sanatos si echilibrul pe care il aveai pana acum. De cele mai multe ori sunt semnele vizibile ce tradeaza probleme de sanatate si asadar un prim semnal de alarma ce trebuie sa te trimita la medic.

In viziunea orientala fata este cea care se coreleaza cu organele interne astfel ca in momentul in care apar probleme o anumita parte a corpului tau are de suferit. In acest sens se pare ca gura este chiar tractul digestiv. De la uscaciune la varii probleme primult au gand trebuie sa fie legat de digestie si cum acest sistem este sau nu afectat de anumiti factori.

 

Obrajii sunt imaginea plamanilor. Desi o simpla roseata nu trebuie sa duca pana la gandul ca plamanii sunt suferinzi totusi problemele de piele in aceasta zona tradeaza ceea ce in interior se intampla. De asemenea narile se coreleaza si ele cu aceasta parte a corpului, mai exact fiind bronhiile plamanilor.

Insa nu tot ceea ce tine de nas va fi imaginea de exterior a plamanilor. Astfel ca varful nasului este imaginea inimii si a modului sau de functionare, partea mijlocie se coreleaza cu stomacul iar partea superioara cu pancreasul.

Ti s-a mai spus ca ai putea sa ai probleme cu rinichii daca te confrunti cu probleme de estetica in zona de sub ochi? Iar cand vine vorba de zona dintre sprancene se pare ca se poate observa clar starea ficatului in timp ce tamplele sunt corelate cu splina.

Mai mult decat atat fruntea reprezinta intestinul subtire, partea sa superioara este legata de vezica urinara in timp ce partile sale laterale spun multe despre intestinul gros.

Celebra vorba “este ceea ce mananci” se adevereste caci avand grija de tine inca de la bun inceput cu ceea ce consumi se va observa ulterior pe aspectul fetei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *