Ce sa vizitezi in New York

Probabil ca multi ne dorim sa ajungem in New York, insa daca ai vreodata posibilitatea de a ajunge acolo trebuie sa vezi unele lucruri in mod obligatoriu.

Printre locurile ce nu le poti rata cand esti in New York ar fi Times Square, Statuia Libertatii, Musel Metropolitan, Empire State Building, The Rock. De ce ? pentru ca nu numai vei vedea si vei ramana uluit de ceea ce vezi, insa vei avea ocazia sa observi o zi normala a unui new-yorker, si nu asa cum o vezi in filme.

Central Park. Este un parc imens in care New-Yorker-ii aleg sa-si calmeze nervii, sa se plimbe pe biciclete, sau pur si simplu de a scapa de nebunia de pe strazile metropolei. Vei vedea multe lucruri pe care le-ai vazut prin filme si vei ramane placut impresionat, insa ar fi bine sa-l parasesti odata cu lasarea noptii, deoarece nu este cel mai sigur loc din New York.

Faimoasele Chinatown si Litte Italy. E ciudat sa vezi cum New York-ul dispare din senin si intr-i in Chinatow, si ajungi sa te simti ca in China, de la toate semnele in limba chineza, la statuietele cu dragoni. Ramai fara cuvinte si ca si cum nu ai fi destul de uluit, treci imiediat in Little Italy, unde nici nu ai spune ca esti in NY, ci mai degraba intr-un cartier mic din Italia cu strazi inguste si restaurante italiene.

Empire State Building. In caz ca nu ai vazut NY-ul de sus cand ai sosit cu avionul, ei bine daca vrei sa-l admiri in toata splendoarea trebuie sa urci pana sus la etajul 86, (poti urca si pana la 106 insa nu se merita) si vei simti ca esti „on top of the world”.

Un alt loc caruia ar trebui sa-i dai atentie, este Wall Street, poate ca nu esti un mare economist sau expert bursa, dar vei regasit multe privelisti din filme care te vor lasa fara cuvinte pentru cateva clipe.

In esenta acestea ar fi marile atractii pe care nu ar trebui sa le pierzi in NY, acum depinde si pe ce perioada decizi sa stai in metropola, totul depinde de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *