Cazul Alexandrei Stan ridica probleme la nivel international

De cateva zile presa vuieste cu stirea bomba: Alexandra Stan, vestita si populara artista, a fost batuta de impresarul acesteia. Cu dezvaluiri care au lasat opinia publica fara cuvinte, cu greutatea si umilinta situatiei dincolo de cazul personal este vorba de o problema la nivel international. Este cazul tipic de barbat frustrat, cu probleme care isi dovedeste barbatia in fata unei fragile femei.

Cu discutii la toate posturile de televiziune, cu artisti care o sustin pe Alexandra sunt actuale problemele prin care multe femei trec. O data cu acest caz multe dintre cele care au fost la un moment dat intr-o astfel de situatie au dezvalui cu detasare cum intr-un punct slab emotional si psihic au ajuns victime ale unui barbat ingrozit de gelozie, nebunie si care a dus la a deveni un calau.

Ce spun psihologii? Ca in prima faza se incearca ca victima sa depinda de agresor, de a detine controlul asupra sa din toate punctele de vedere, financiar, emotional, sa realizeze ca asta merita si ca nu exista o situatie mai buna. Pas cu pas acesta devine mai gresiv si de la vorbe jignitoare nu este decat un singur pas in a deveni agresiv fizic insa intr-un mod abuziv si departe de o simpla palma. Un astfel de om nu se schimba ci ajunge sa isi intensifice ideile si agresivitatea.

Cu un cerc vicios care le fac pe femei sa taca, sa le fie frica de a face o schimbare, de a iesi din acest cerc se ajunge nu numai in punctul in care barbatul sa bata din ce in ce mai tare insa legea sa nu protejeze femeile, sa nu existe informatie si sprijin. Iar raportat la cazul artistei Alexandra Stan se pare ca principiul saraca fata bogata aceasta s-a transformat intr-o victima saraca in conditiile in care este un star international. Iubita de toti insa nu si de cel care se presupune ca ii era iubit pe langa impresar.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *