Cand nu ai timp de petit vine profesionistul

Traim din ce in ce mai agitat, suntem mereu pe fuga si timpul nu ne mai ajunge. Cariera este un punct important in viata fiecaruia insa partea profesionala inlatura putin cate putin partea personala. Iti doresti sa te astepte cineva acasa, iti doresti compania cuiva, o persoana draga si pe sufletul tau. Si cand nu ai timp de iesit si de petit vine in sprijinul tau agentia de profesionisti.

Suna ciudat si a fi sceptic la inceput este ceva de inteles. Insa lumea moderna ne surprinde din nou. Despre ce este vorba? Pe piata romaneasca si-a facut loc o agentie de profil fara precedent, agentia de petit. Cat este de „folositoare”? Se promite ca intr-un termen maxim de un an sa gaseasca o persoana compatibila cu ceea ce iti doresti. Bineinteles in conformitate cu ceea ce tu ai ca si pretentii, standarde de la persoana cu care vrei sa iti imparti viata.

Cu criterii specifice incepe cautarea. Nu este hilar? Nu este impersonal? Nu se aseamana cu recrutarea de personal pentru un job? Unde se va ajunge in acest fel? Sunt mii de intrebari care te intriga si totusi…O astfel de agentie vine in sprijinul celor care nu au pur si simplu timp, rabdare si nu numai sa se regaseasca pe aceasi lungime de unda cu sistemul clasic. Total opus la ceea ce inseamna petitul in modul in care cu noi totii il stiam un petitor profesionist percepe si o taxa, platita pe un intreg an caci ncie stie cat va dura pana cand te vei decide sa alegi o persoana.

Cine iti garanteaza succesul? Nimeni caci daca e sa ne gandim ca a te indragosti, a forma o familie, a vrea o relatie nu se refera numai la ceea ce doua persoane au in comun chimia intre oameni se pierde si poate si o parte din farmecul unei relatii, de a descoperi cu cine stai de vorba, de misterul fiecarei persoane.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *