Calitatea si grija pentru ce achizitionezi

Fiecare parinte are in vedere ca cel mic ramane cu pofta, dorinta de a avea ceva; si cum este usor de influentat in modul in care sa observe la cei din jur un anumti accesoriu, jucarie si sa isi doreasca exact la fel. Din ideea de a-l multumi se grabesc sa cumpere insa fara sa stie ce contine.

Poate e prea mult spus nevoia de a verifica atent o jucarie asa cum se intampla la alimente. Cu gandul poate ca acea jucarie sa fie specific pentru categoria de varsta a copilului insa asa cum se demonstreaza frecvent acestea pot fi un real pericol. Un ultim caz este cel al papusilor din China. Cu un continut ridicat de metale grele astfel de papusi s-au gasit pe piata in multiple magazine. Probabil cu un pret atractiv caci ieftin si poti sa cumperi mai multe lucruri o data calitatea este departe de o astfel de situatie. Mai mult decat atat, cu sapunul cu bule fiind una din distractiile copiilor acesta contine si el diverse substante care pot dauna.

Te gandesti ca nimic nu mai este sigur. Insa cu o grija fata de astfel de situatii, cu grija pentru ceea ce cumperi ar trebui sa fie destul de dubios de la bun inceput cand pretul va reflecta o lipsa de calitate. Este si cazul similar al unei substante septice aparent care a dus in urma consumului la moartea a 24 de persoane. Se presupunea a fi o solutie de ingrijire a pielii insa doar aparent. Cu un pret de nimic consumatorii au fost atrasi sa cumpere.

Desi nivelul de trai este cel care influenteaza in mod direct alegerea facuta in materie de orice produs ar trebui sa existe constientizarea ca un produs de calitate este cu siguranta la un pret mai ridicat fata de acel care aparent pare ceea ce ai nevoie. Si cum piata de fake-uri s-a extins atat de mult, pentru fiecare categorie de tip de produs exista numeroas semne care sa indice un semn al exclamarii fata de originea si calitatea acestuia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *