Bucle perfecte si par matasos

Multe dintre voi isi doresc par ondulat si bucle perfecte pentru ca au ajuns la saturatie cu parul drept si lipsit de viata pe care il au. Numai ca nu toata lumea stie cum sa ajunga la aceste bucle perfecte. Astazi vin cu cateva sfaturi pentru voi, dragele mele, care va aflati in aceasta situatie.

Deci, daca va doriti ca parul vostru sa arate ca in reviste, bine ar fi in primul rand sa va cumparati niste produse de calitate. E cazul sa investiti intr-un sampon bun si intr-un balsam hidratant, care sa va potoleasca o data pentru totdeauna firele rebele. Un alt sfat este acela de va spala parul de cel putin doua ori pe saptamana si sa aveti grija ca balsamul vostru sa contina silicon, menit sa ofere coafurii voastre finale un aspect de nota 10. Daca sunteti mai mereu pe fuga puteti incerca si un sampon uscat. Totodata, nu trebuie sa va uscati parul cu ajutorul prosopului. In schimb, puteti apela la un foehn, de bună calitate, la care sa va atasati un difuzor.

Prosopul tinde va incurce si mai tare paul, iar  pentru descalcirea suvitelor voastre trebuie sa apelati la un pieptene cu dinti mari si rari. In acelasi timp, nu trebuie sa exagerati cu folosirea balsamului si a serului anti-electrizare, ce trebuie folosite pentru a avea un par perfect. Deoarece sunteti pe graba, puteti sa va impletiti parul si sa il uscati cu ajutorul foehnului. Acest lucru va va „valuri” parul, iar rezultatul final va fi unul relaxat, ca atunci cand sunteti pe plaja, la soare.

Nu trebuie sa uitati, bineinteles, de fixativ. Incati sa va dati pe palme cu el, pentru a putea controla mai bine cantitatea aplicata si zonele vizate, iar dupa toate acestea sunteti gata, avand un par perfect si matasos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *