Beneficiile sucului de cirese

Cel mai mare beneficiu al sucului de cirese este acela ca amelioreaza durerea. Pentru alte beneficii, te invit cu caldura sa citesti in continuare.

Suntem cu totii constienti ca sucurile de fructe si de legume contin toate cantitati enorme de antioxidanti, indispensabili pentru atingerea unei stari de bine si pentru promovarea unui stil de viata sanatos. Acelasi lucru se intampla si atunci cand vine vorba despre cirese. Studiile au confirmat ca, daca bei cel putin un pahar de 250 ml de suc de cirese pe zi, vei avea parte de aceleasi beneficii ca si cum ai consuma 23 de feluri diferite de fructe si legume. Se crede ca sucul de cirese este de 5 ori mai potent decat mazarea, rosiile, pepenele verde, morcovii si bananele, toate puse la un loc.

Sucul de cirese poate fi extrem de folositor pentru persoanele care sufera de guta. Antocianii prezenti in cirese ajuta considerabil la dizolvarea cristalelor de acid uric, formate la incheieturi, care pot fi un efect secundar cauzat de guta si poate fi extrem de intalnit la persoanele care sufera de o asemenea afectiune. De asemenea, un consum regulat de suc de cirese te poate ajuta foarte mult sa reduci nivelul de acid uric din organism. Stricaciunile produse incheieturilor de catre aceste cristale nocive pot fi de asemenea reparate printr-un consum cat mai sporit de suc de cirese sau a cireselor in starea lor naturala. Asadar, daca suferi de guta, este foarte important sa consumi cat mai multe cirese sau suc de cirese.

Sucul de cirese este extrem de benefic atunci cand vine vorba despre reducerea riscului aparitiei cancerului la colon, unul dintre cele mai intalnite tipuri de cancer din Romania. De asemenea, atunci cand te gandesti sa consumi in mod regulat suc de cirese trebuie sa ai in minte mereu faptul ca inima ta va fi mereu protejata de atacurile de cord si alte afectiuni ale acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *