Bautura minune

Cum ar fi sa stiti ca puteti scapa de riduri doar utilizand o anumita bautura? Cum ar fi sa stiti ca puteti fi frumoase atat de simplu si comod? Sau eventual fara durere. Haideti totusi sa va spun despre ce e vorba: vorbim despre o bautura “inventata”, ca sa zic asa de savantii de la NASA. De ce tocmai de acestia? Pentru ca acestia vor sa protejeze pielea astronauţilor de efectele negative ale radiaţiilor din spaţiu. Bautura este pe baza de fructe si ajuta tenul care are riduri sa scape de acestea intr-un timp foarte scurt.
Băutura se numeste AS10, si are efectul nu numai de a reduce ridurile, dar şi de a îndepărta petele provocate de soare în aproximativ 4 luni. Fructele din care a fost compusă aceasta bautura conţin vitamine şi fitonutrienţi cunoscuti pentru împiedicarea efectelor negative ale radiaţiilor.
Bautura-minune, contine: struguri, ceai verde, rodie, acerola – un fruct tropical cunoscut şi sub numele de vişină de Barbados, care este foarte bogat în vitamina C, cupuacu – un fruct brazilian din aceeaşi familie cu cacao, acai – un fruct care seamana cu boabele de struguri, fruct de cactus – Opuntia şi yumberry – sucul unor fructe de culoare roşu închis de la arborele Myrica rubra. Totodata mai contine şi câteva legume.
Ce e cel mai important e ca savantii au sustinut că această băutură pe bază de fructe poate sa aiba aceleaşi efecte şi în cazul persoanelor obişnuite, nu numai in cazul astronauţilor.

Mie una mi se pare foarte interesanta aceasta inventie pentru ca, de obicei pentru a fi frumoasa trebuie sa suferi asa putin, fie ca vorbim de interventii chirurgicale, fie ca vorbim de alte lucruri de acest gen. In cazul acestei bauturi, nu intervine niciun fel de durere. Cat de scumpa ar fi o asemenea bautura nu se stie inca si nici daca ar fi data spre cumparere oricui este dispus sa scape de riduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *