Barbati minunati

Fetelor, barbatii adevarati exista, si ma refer la cei cu care deja v-ati intalnit deja. Aia nu sunt barbati in adevaratul sens al cuvantului, mai ales daca nu sunteti intr-o relatie cu ei in momentul de fata.

Exista barbati care s-au maturizat suficient in lumea aceasta, care sunt capabili de o relatie si ar da orice sa te iubeasca asa cum stiu doar ei. Adevarul e ca nu trebuie sa te multumesti cu orice baiat iti cade in cale.

Daca vei vrea sa fii cu un barbat, atunci alege unul maturizat deja, unul adevarat. Pentru a realiza care sunt acesti barbati pe care ii cautam cu toatele, insa cu greu ii gasim ar trebui sa vedem daca respecta urmatoarele aspecte.

Apartamentul lui arata intr-adevar ca un apartament

Deci arata ca o casa de om normal, de barbat adevarat, nu ca o fratie, nu ca un zoo sau ca un tomberon de gunoaie. Nu trebuie sa detina neaparat apartamentul propriu, nu trebuie sa fie cine stie cum mobilat, insa ar trebui sa fii capabila sa distingi podeaua de restul lucrurilor.

Barbatii maturi sunt mandri sa se integreze intr-un mediu care denota un stil de viata sanatos si activ. Daca este prea lenes sa-si mentina locuinta curata si ordonata, atunci probabil ca va fi si foarte lenes in legatura cu cele mai importante lucruri din viata.

Face ce face pentru ca este pasionat-este mai mult decat capabil sa se motiveze singur

Nu este vorba ca un barbat care lucreaza la McDonald’s nu poate fi un barbat adevarat, decat daca acolo planuieste sa ramana pentru totdeauna. Totul este de fapt legat de planurile de viitor. Barbatii adevarati isi fac planuri pentru a ajunge dintr-un punct in altul.

Nu are nevoie niciodata de un babysitter

Indiferent de cat de beat este, indiferent in ce situatie se afla..daca acest barbat este capabil sa aiba singur grija de el si sa se descurce intr-o situatie mai putin flatanta, atunci este un barbat adevarat, unul matur, care stie sa aiba grija de el de unul singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *