Barba barbatilor – simbolul masculinitatii

stailer

Una  dintre lucrurile atragatoare la un barbat din privinta femeii, este, mai nou, barba. Barba unui barbat este si va ramane un simbol al masculinitatii, intelepciunii, fortei si maturitatii. Insa, faptul ca barbatii isi lasa barba sa creasca, poate fi si un motiv de comoditate cand vine vorba de a puna mana pe o lama de ras. Insa, sa spunem ca este doar o afirmatie nefondata si ca nu aceasta este motivul.

Cand vezi un barbat cu barba, iti inspira cu siguranta o masculinitate aparte.

Scurta istorie a barbii

Acum multi ani, in Egiptul Antic baraba era considerata un simbol al clasei superioare. In unele momente era vopsita si decorata cu fire de aur. In Mesopotamia, barba era un simbol al puterii si cu cat era mai lunga cu atat persoana respectiva era mai puternica. In Grecia Antica, barba era simbolul virilitatii, a intelepciunii si al curajului.

In zilele noastre, barba este purtata de catre orice barbat, indiferent de statutul sau social, puterea sau virilitatea lui.

Barba barbatului – obligatoriu mereu ingrijita

Un studiu recent arata faptul ca o barba are nevoie de o ingrijire mult mai minutioasa, deoarece aceasta contine foarte multe bacterii. Explicatia? Obiceiul barbatului de a-si atinge cu mainile destul de des barba.

Acum, daca este adevarat sau nu, este mai putin relevant. Important este ca o igienizare temeinica a barbii cu siguranta va duce la un aspect mult mai ingrijit, mai curat si mai frumos.

Pentru ca aspectul barbii sa fie unul elegant, cei mai multi barbati apeleaza la saloane de  aranjat barba in Iasi la salon.

Cu Stailer, ai ocazia sa iti alegi salonul preferat pentru ca barba ta sa arate ca la carte. Fiecare barbat se simte bine si increzator atunci cand aspectul ii reflecta personalitatea, iar de cele mai multe ori acest aspect tine de barba pe care o poarta.

Si anul 2021 este anul barbatilor cu barba, indiferent de lungimea ei

Modele barbilor sunt destul de diversificate, dar asta tine si de gena barbatului.

Mustata –  si mustata intra in acceasta categorie, pentru ca arata foarte bine, indiferent de varsta. Insa, indiferent de cine este purtata, ea trebuie sa arate bine, sa fie tunsa si ingrijita.

Barba scurta – este stilul cel mai clasic si mai rapid pentru ca in 3 zile ea creste.

Barba lunga – o barba lunga creste in aproximativ 3 luni. Acesta trebuie sa fie bine conturata si este recomandata barbatilor care au o barba deasa. Unul dintre avantajele barbii lungi este ca poti sa iti corectezi anumite trasaturi ale fetei.

Acestea sunt doar cateva dintre stilurile pe care le adopta barbatii pentru barba lor. Indiferent de stilul sau forma barbii, ea trebuie mereu sa fie si sa arate ingrijit. De aceea multi dintre barbati merg la un barber shop profesionist pentru ca barba lor sa arate bine din toate punctele de vedere.

Insa, sa nu uitam, ca alegerea unui model de barba, trebuie sa tina cont si de tunsoarea pe care o ai, pentru a avea un look complet. La Stailer, iti descoperi stilistii din zona ta pentru rezultate optime in ceea ce priveste preferintele tale in materie de frumusete – informatii extra aici.

Contact: support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *