Anotimpul ploios

Toamna este anotimpul contrastelor si tot ceea ce ne dorim sa facem pe timp de vara sau in alt sezon nu poate fi facut acum, insa ca fiecare anotimp in parte, si toamna isi are avantajele sale si exista o sumedenie de activitati potrivite de intreprins acum, mai ales in zilele ploioase si mai putin atragatoare.

Din cand in cand poti considera zilele ploioase foarte inspirante si creative, sau mai bine zis asta pot afce pentru tine aceste zile innorate si racoroase. Chiar daca uneori esti pe fuga si simti ca nu mai ai timp de nimic altceva, poti alege sa iei un curs de arte si mestesuguri. Daca esti prins in casa, pe o vreme urata si ploioasa, de ce sa nu te folosesti de priceperea si de abilitatile tale de lucru manual si sa creezi diferite obiecte de decor, accesorii si bujuterii sau chiar haine groase pentru anotimpul si mai racorod care va veni in curand, iarna.

Sunt sigur ca pagina ta Pinterest este plina de idei care mai de care mai stralucite si mai geniale legate de ceea ce ai putea face pentru decorarea casei tale si pentru buna ta  exercitare a talentului. Daca nu te pricepi foarte bine, acum este timpul sa incepi sa inveti si sa experimentezi diferite lucruri. De exemplu, brodatul sau arta origami. Normal, poate ca nu vei crea chiar o opera de arta din prima, insa vei avea parte de multa distractie si o petrecere cat mai placuta si utila a timpului.

Chiar daca majoritatea oamenilor gasesc asta o chestie de care sa fuga, eu consider ca statulin ploaie sau mai bine zis plimbatul in ploaie sub umbrela este un lucru reconfortant si dragut. Nu este o ploaie de vara sau primavara intra-devar, calduta si racoroasa, ci este o ploaie marunta si deasa de toamna acre poate crea mai degraba o stare de angoasa pentru majoritatea dintre noi, insa daca iti place sa faci asta, de ce nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *