Afla care sunt motivele care il fac pe micutul tau sa planga!

Nu trebuie sa ne gandim prea mult pentru ca stim cu totii ce rol au copii in viata noastra. Incercam tot posibilul sa facem astfel incat sa le asiguram copiilor ceea ce este mai bun. Astfel, ne intrebam uneori care sunt lucrurile care ii fac rau copilului.

Inca din primele zile ale copilului si chiar pana ce se ajunge la varsta de 3-4 ani copii incep sa planga fara sa aiba niciun motiv. Va intrebati care sunt motivele si ce ar trebui sa faceti pentru a potoli copilul in momentul in care plange.

La inceputul vietii copilul nu stie ce ar trebui sa faca pentru a atrage atentia sau nu stie ce trebuie sa faca pentru a-si exprima nemultumirile. Ei bine, in continuare vom prezenta unele motive pentru care copilul incepe sa planga pentru a-ti fi mult mai usor sa detemrini problema care il face pe micut sa planga.

In primul rand trebuie sa stii ca una dintre cele mai frecvente cauze care determina plasul copilului sunt colicile. Inca de la inceptul vietii, incepand din primele luni de viata copii se confrunta cu aceste probleme. Probabil ca iti vei da seama pentru ca va trebui sa te trezesti noaptea de foarte multe ori in incercarea de a-ti potoli copilul.

Semnele care ar trebui sa te faca sa iti dai seama daca micutul are colici sau nu este faptul ca bebelusul are burtica umflata, tine manutele incordate si pozitia corpului este arcuita. In aceste momente poti sa iti linistesti copilul facandu-i un masaj la burtica, punandu-l sa faca o baita calda sau luandu-l in brate. Toate acestea vor avea efecte mai mici sau mai mari asupra copilului.

Aparitia dintilor este o alta problema care determina plansul copiilor. In mod cert va trebui sa faci astfel incat sa intelegi care este varsta in care copilul plange din cauza ca ii apar dintisorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *