Afla care sunt cele mai banale lucruri care te pot afecta!

Ai obiceiuri pe care le consideri necesare si sanatoase caci fac parte din rutina zilnica, din acele lucruri care tin de igiena si nu numai. Sunt aspecte de zi cu zi care avand aceasta frecventa sunt reale amenintari pentru sanatate. Pare greu de crezut insa asa cum arata studiile lucrurile sunt pe cat se poate de reale.

Sprfe exemplu stim ca a consuma peste este un meniu dintre cele mai sanatoase. Este o carne slaba, care nu ingrasa si vine cu aportul de vitamine de care organismul are nevoie si mai mult decat atat asa cum studiile arata aduce o imbunatatire in starea de sanatate a creierului. Insa consumul exagerat de peste aduce un nivel ridicat de toxine, mai exact de mercur, acumulat din apele din care sunt pescuiti. Este un risc de a dezvolta cancer.

Stiai ca aerul din propria locuinta nu este tocmai bun de respirat? Este o combinatie de vapori din produsele pe care le folosim, produse de curatat. Credem ca atunci cand folosim un astfel de produs miroase a proaspat in casa insa acesti compusi organici volatili pot fi cei responsabil cu probleem ce pot sa apara la ficat, rinichi si nu numai. Iar cand vine vorba de casele noi, acolo unde tocmai s-a varuit nivelul de astfel de compusi organici este mult mai mare.

Produsele cosmetice si de uz zilnic, de la sampon la ata dentara, contin perflourinati ceea ce din nou poate sa afecteze ficatul sau rinichii. Insa te vei gandi acum ce ai putea sa alegi astfel ca aceste obiceiuri sa nu vizeze partea de risc asumat pentru santate? Produsele naturale sunt mereu indicate si acel sfat banal deja de a citi etichetele produselor ramane valabil pentru a face o selectie. Caci oricat ai fi crezut ca ai grija de tine nu este de ajuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *