A fost sau n-a fost? Asta e marea intrebare in scandalul Adam-Slav-Dragusanu

Sirul interminabil de plansete si regrete la TV nu se termina. De data aceasta apare in ecuatie si o terta persoana. Daca scandalul sau casnicia in prag de divort a Biancai si a lui Victor nu era de ajuns tabloidele au acum si o alta pista: posibil ca Victor sa o fi inselat pe Bianca?

Revista „Ciao” a lansat ieri pe piata mondena o alta bomba: un schimb de replici aparent intre Victor si Anda care o vizeaza desigur pe Bianca si din care ar reiesi ca cei doi aveau un amantlac dupa ce Bianca isi facuse de cap in Paris cu Cristea. Acuzatii, negari si asa mai departe. O situatie care ipotetic daca ar fi reala nu ar avea ce sa caute la TV, nu ar avea cum sa fie o stire de vreme ce reprezinta corespondenta personala a celor in cauza. Asta daca nu fireste unul din cei doi ar fi sursa.

Daca Victor si Anda au dezmintit schimbul de replici- altii ar spune ce altceva sa raspunzi cand esti prins cu mata-n sac- nu este de ajuns. Ajungem la concluzia ca publicitatea de orice fel ar fi ea chiar si negativa ar putea sa ajute pana la urma. Cu toate acestea Victor era departe de presa de acest gen.

Si cum se face ca paparazii o gasesc mereu pe Dragusanu, de fapt actuala Slav, oriunde ar fi? Cum se face ca alte persoane publice nu sunt in vizor cand merg la cumparaturi, cand se cearta cu iubitul la benzinarie si asa mai departe?

Ramane desigur totul un mister. Pentru ca nu exista fapte concrete care sa demonstreze ca cei in cauza sunt victime ale altora care incearca sa vanda cat mai mult este indoielnic ce se intampla aici. Cert este ca povestea nu este la sfarsit. Ce va continua ramane o alta strategie de imagine, dezmintiri si replici acide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *