5 motive sa vizionezi Moms’ Night Out

Putine sunt filmele care sa se incadreze in acea lista de must see. E clar, tine de gusturi insa si de alegerea potrivita pentru un moment bine ales. Asa ca daca esti in cautarea unui film comedie, aunui film de familie si despre ce inseamna viata in 3, 4 dupa caz cu siguranta ca „Moms’ Night Out” este alegerea potrivita.

Iata un top 5 al motivelor pentru care acest film merita vazut:

  1. Prezinta viata de familie. Un film de vazut cu intreaga familie si care sa nu plictiseasca pe nimeni.
  2. Comedie, intriga, actiune. Ai parte atat de aventura din familie cat si cea ce tine de prieteni si cercul comun.
  3. Partea feminina in familie. Femeile se simt adesea acaparate de treburile casnice si de faptul ca intr-o oarecare masura trebuie sa renunte la ele de dragul celor mici. Momentul in care Allyson isi aduce aminte ca nu a mai purtat o pereche de sandale de 2 ani este edificator in acest caz.
  4. Reactia si pozitia unui barbat care tine la familia sa. Barbatii sunt fie fricosi fie mai relaxati decat femeile. Si daca nevasta ii spune sa aiba grija de copii el intelege ca isi permite sa aiba parte in acest rastimp de o sesiune de jocuri video cu prietenii.
  5. Panica de a avea o familie. Unul din prietenii cuplului principal din filma are deja gemeni si urmeaza se pare o alta sarcina. Reactia? Lesinul.

Si dupa o analiza a filmului urmeaza si firul povestii in sine. Ce-i drept este lung si aventuros insa ai cu ce te delecta. O femeie care isi apara familia face tot ceea ce este posibil, de unde si pozitia ferma de a se pune cu un tatuator destul de impunator. In orice caz un astfel de film este cel care merita vazut pentru o imagine ampla a vietii de familie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *