5 motive sa ai incredere in agentii de recrutare

Romanul este uneori pasiv; prefera sa astepte o oferta mai buna desi nu se fereste de munca. Este absolut normal sa ne dorim sa ne fie mai bine si ce alt mod ar exista daca nu grija fata de locul de munca ales? Se spune ca in viata sunt lucruri si aspecte care nu depind de vointa noastra insa cand vine vorba de un loc de munca suntem direct responsabili.

Astepti, te intrebi, revii cu intrebari si relauari de interviuri. Pana cand? Norocul il mai faci si cu mana ta astfel ca o agentie plasare forta de munca ar putea scurta din munca si timpul dedicat mai mult asteptarii de a primi un raspuns pozitiv pentru un loc de munca. Mult mai usor sa iti atingi idealul si mai cu seama pentru ca mare parte din aceasta misiunea este in grija unei agentii. De ce ai avea insa incredere intr-o astfel de agentie? Iata doar 5 motive:

  • O agentie de plasare forta de munca selecteaza companiile si job-urile active in numele tau practic, gasind acele oferte direct proportionale cu aptitudinile tale. Nu poti trimite CV-uri la intamplare si sa astepti o minune. Pentru timpul pe care l-ai pierde tu facand o astfel de selectie se ocupa altcineva.
  • O agentie de profil iti ofera cu mult mai multe sanse si oferte decat ceea ce vei gasi pe cont propriu. Desi exista o deschidere pe piata muncii nimic nu este sigur si in orice moment se poate sa fii pe muchie de cutit pana cand sa mai ai sanse de a te prezenta la un interviu. Nu si cand esti instiintat, cand esti sub aripa protectoare a unei agentii de profil.
  • Exista o si mai mare incredere in seriozitatea locului de munca ales. Este greu sa iti dai seama daca o colaborare va fi sau nu de succes. Si nici nu poti sa dai inapoi cand in cele din urma ai fost selectat. Asadar, excluzi riscul unui loc de munca riscant acceptat fara sa stii de la inceput ce se intampla cand agentia de profil este in ajutorul tau.
  • Totul legal, de o transparenta care sa ofere un plus pentru ambele parti. Atat angajatul cat si angajatorul cunoaste un plus de siguranta cand la mijloc sta expertul. Angajatul isi doreste un loc de munca cu toate conditiile decente, angajatorul isi doreste seriozitate si de ambele parti angentia lucreaza cu succes.
  • Intr-o oarecare masura agentia devine responsabila pentru respectarea conditiilor de angajare.

Una peste alta o agentie de plasare forta de munca este cea care salveaza din timp atat pentru angajat cat si pentru angajator. Si cele 5 motive expuse sunt doar o mica parte din ceea ce inseamna motivele pentru care ai avea incredere intr-o astfel de metoda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *